Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Om oss

Rädda matvaror och bidra till att vi tillsammans minskar matsvinnet

Som kund till Martin & Servera har du möjligheten att rädda mat - och andra produkter - från att bli svinn. Vårt mål är att halvera matsvinnet i vår verksamhet till 2025. På den här sajten kan du som inte handlar via vår e-handel vara med och rädda mat och göra bra klipp. Vi uppdaterar kontinuerligt med nya erbjudanden. Om du är kund till oss och handlar via e-handeln räddar du mat och gör klipp genom att gå till martinservera.se och loggar in som vanligt.
Våra kunder blir automatiskt en del av allt det arbete vi gör för en mer hållbar framtid. Som ledande leverantör till restaurang- och måltidsbranschen är vår målsättning hög, och vi tummar aldrig på kvaliteten. För oss går hållbarhet som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vår storlek, vår bredd, våra engagerade medarbetare och våra samarbetspartners gör att vi kan vara en god kraft som gör skillnad på riktigt.

Ett av Martin & Serveras långsiktiga hållbarhetsmål är att halvera svinnet senast till 2025

Det sägs att ungefär en tredjedel av den mat som produceras slängs. Det kan handla om ful frukt, livsmedel med kort datum, köksavfall eller det gästerna lämnar på tallriken. Hur vi ska handskas med matsvinnet är en ständigt aktuell och viktig fråga. Därför är ett av Martin & Serveras långsiktiga hållbarhetsmål att halvera svinnet i vår egen verksamhet senast till 2025. För att nå det målet är det viktigt att vi tillsammans räddar mat från att slängas i onödan. Det är både bra för affärerna och klimatet.

Mer hållbara tillsammans

Vår ambition är att vara branschledande inom hållbarhet. Därför har vi satt långsiktiga hållbarhetsmål som ska driva den egna verksamheten och restaurangbranschen i en hållbar riktning.

Om du är i nyfiken på allt vi gör inom hållbarhet, tillsammans med våra kunder och leverantörer, kan du läsa mer på martinservera.se.

Läs mer

Om oss

Så funkar Rädda mat

Rädda mat är till för dig som är kund hos Martin & Servera men som inte handlar via vår e-handel. På den här sajten har du tillgång till att rädda mat och göra bra klipp. Produkterna släpps samtidigt både på den här sajten och i e-handeln, så att alla får samma chans att vara med och rädda mat och andra produkter.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.